Fuego Media
+31 (0)6 1459 1933
info@studiofuego.nl
Lichttoren 256
5611 BJ Eindhoven
The Netherlands

 

Bedrijfsfilm

Wanneer een bedrijf zichzelf in de markt wil positioneren met een dienst of product, 
met name online, is video in deze tijd het meest doeltreffende, directe en inspirerende medium. Ons brein gelooft namelijk wat we zien, voordat wat we het horen of lezen. 
Met oprechte trots en vanuit een intrinsieke motivatie het merk-DNA overbrengen, dient het uitgangspunt te zijn voor iedere video.

Merkverhaal en -identiteit kunnen met een bedrijfsfilm, snel en helder worden overgebracht naar de klant. Dit kan door middel van een 'kijkje achter de schermen van een bedrijf', een interviews of bijvoorbeeld een studio-shoot van het product. De combinaties en vormen zijn veelzijdig en vooral aan de klant om te bepalen wat het beste past. Daarom begint iedere bedrijfsfilm bij ons met een concept en een treatment, voordat we de content gaan draaien. Als deze gedraaide content vervolgens strategisch wordt uitgezet over de sociale media kanalen, is er een directe verbinding en engagement mogelijk met de doelgroep. Wanneer uw doelgroep zich laat binden aan uw verhaal, kan er een duurzame relatie tot stand komen die doorslaggevend is tijdens de 'customer journey'.

Producten met een verhaal raken en blijven hangen bij uw klant. Lees meer over hoe wij producten verfilmen bij productfilm.